Liikkuvaa palvelua Lapin alueella

Avantin vuokrauspalvelut

Avantin vuokrauspalvelut

Tarvitsetko näppärää mutta tehokasta pienkuormaajaa? Ekoraxa vuokraa Avant-koneet käyttöösi reiluun hintaan. Avant-koneet soveltuvat monenlaisiin urakoihin aina pientalojen rakennusprojekteista pihanmuokkaustöihin, ja valikoimastamme löytyvien lisälaitteiden ansiosta pystyt tehostamaan ja monipuolistamaan koneiden toimintaa. Palvelemme asiakkaitamme Ranualta käsin koko Lapin seudulla mukaan lukien mm. Posio, Rovaniemi, Kemijärvi, Kemi-Tornio-akseli ja Pudasjärvi. Ota yhteyttä ja kysy lisää konevuokrauksesta!

Vuokraa Avant käyttöösi!

Vuokrakonevalikoimasta löytyy kaksi Avant-konetta sekä 10 lisälaitetta. Avant-koneita voit vuokrata joko kuljettajalla tai ilman kuljettajaa. Konevuokra sisältää tankillisen dieseliä sekä varakanisterin, jonka voit ostaa lisäpalveluna täytettynä. Neuvomme sinua mielellämme tarkoituksiisi sopivimman koneen ja lisälaitteiden valinnassa.

Muut palvelumme

Saat meiltä lisäeristyksen ohella myös muita palveluita, kuten piipun paloeristyksiä, kulkusiltoja, tuulenohjainpahvin asennuksia ja tuuletusreikiä, sekä pienempiä rakennushommia, kuten terassien ja ulkomaalausten toteuttamiset. Lisäksi voit vuokrata meiltä alumiinisia rakennustelineitä portailla varustettuna tai vaikka ilmakuivaimen – hae ne meiltä, tai pyydä kuljetus suoraan kohteeseen.