Liikkuvaa palvelua Lapin alueella

Kantoporaus

Kannon poisto pihaystävällisesti Ranualla & koko Lapissa

Jos pihassasi on kanto, josta haluaisit päästä eroon, Ekoraxa auttaa. Älä anna kannon rumentaa pihaasi tai pilata pelikenttääsi, vaan pyydä ammattilainen paikalle. Teemme kannon poistot siististi ja tehokkaasti kantoporauksen avulla. Toimimme Ranuan lisäksi myös Kemissä, Torniossa, Rovaniemellä, Pudasjärvellä, Posiolla, Keminmaalla, Kemijärvellä sekä Simossa.

Kantojyrsintä vai kantoporaus?

Teemme monipuolisesti erilaisia pihatöitä ja kantoporaus on yksi pääpalveluistamme. Se on kantojyrsintää parempi vaihtoehto, koska kannot saadaan poistettua siististi ilman, että pihaa tarvitsee myllertää. Näin ollen pihasi nurmikenttä säilyy moitteettomana eikä aikaa tarvitse käyttää porausjälkien siistimiseen. Ekoraxan käyttämien työmenetelmien ansiosta kannon poisto ei aiheuta sinulle lisätyötä ja ylimääräistä päänvaivaa.

Kannon poisto sujuu Avantin avulla

Olipa kyseessä pieni tai iso kanto, sen poistaminen käsin olisi paitsi hankalaa myös aikaa vievää. Teemme kantoporaukset näppärästi Avant-pienkuormaajalla ja siihen asennettavalla kantoporanterällä. Niiden avulla myös syvälle maaperään ulottuvat ja tiukasti maaperässä kiinni olevat kannon juuret irtoavat jälkiä jättämättä. Poistamme niin yksittäiset kannot kuin useamman kannon kokonaisuudet Ranuan seudulla. Meille mikään kanto ei ole liian pieni tai suuri porattavaksi, kunhan pienkuormaajalla pääsee kannon viereen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun poistatat ylimääräiset kannot, saat lisätilaa pihallesi ja lisäarvoa kiinteistöllesi. Samalla piha näyttää mukavammalta eivätkä kannot ole enää esimerkiksi pihapelien esteenä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme myös paalutukset ammattitaidolla, lue lisää.